66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

TV

Flatskjerm, LED, Ultra HD, Smart TV- hva betyr alle betegnelsene, og hva skal du velge?

Hos L’EASY vil vi gjerne gjøre det enkelt for deg. Derfor har vi samlet de modellen vi selv foretrekker. Kvalitetsmerker i forskjellige størrelser med forskjellige funksjoner. Og vi sitter klar ved telefonen hvis du har noen spørsmål.

TV TV.jpg

Lyd

Elsker du brakende stor surroundlyd, foretrekker du en kompakt løsning, eller går du etter den elegante versjonen med trådløs lyd i alle rom?

Se deg rundt, finn din favoritt, og husk: Vi leverer helt hjem til deg!

Lyd LYD.jpg

Blu-ray

Blu-ray er filmopplevelser i absolutt toppklasse med full HD opp til 4K kvalitet. Detaljerte bilder og myke bevegelser som løper ut av skjermen- nærmest som å være der selv.

Hos L’EASY finner du helt sikkert en som passer til deg- også hvis du vil koble trådløst med alle dine øvrige enheter.

Skal kvaliteten være i orden, så finn det du søker etter - hos L'EASY

Hvis du bytter ut din TV eller ditt stereoannlegg i dag, får du ikke bare et nytt som kan nogenlunde det samme. Nå kan din TV gå på nettet og ta på de programmene du ikke rekker å se. Blu-ray får alt til å springe knivskarpt ut av skjermen. Radio blir erstattet med nettradio, og streaming gjør det enklere å finne filmene, seriene og låtene du vil spille i din stue. Selv mange av ledningene kan du slippe å rote med.

Hos L’EASY sørger vi også for at gleden holder lenge. Vi fører kun kvalitetsprodukter vi selv kan stå inne for. Og vi hjelper deg med å velge hvis du er i tvil.