66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Om L'EASY

Om L'EASY

Det skal være enkelt å velge riktig

Hos L’EASY finner du mange teknisk avanserte produkter, med mange detaljer og spesifikasjoner du kan sette deg inn i. Du trenger imidlertid ikke ha stor teknisk innsikt for å velge riktig produkt. Vi sitter klar på telefon 66101000 mandag – lørdag, for hjelpe med å finne riktig produkt for deg.


Du finner kun kvalitetsprodukter

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med ditt kjøp, også over lengre tid. Vi fører derfor kun produkter av høy kvalitet som vi kan stå inne for. Hvert produkt blir nøye utvalgt etter høye krav. Samtidig har vi et bredt soritment, for å sikre at du finner det som er riktig for deg.


Det er enkelt å bestille

Du bestiller direkte hos L’EASY på tlf 66101000 eller i via vår nettside – det er superenkelt.

Fleksibel betaling

Hos L’EASY kan du velge mellom:
- Kontant, betal hele beløpet på første faktura.
- Opp til 60 mnd. nedbetaling med et fast lavt månedsbeløp.

 

Rask levering

Vi leverer over hele landet, enten til ditt lokale postkontor eller hjem på dør. Sammen finner vi den løsning som passer best for deg.

 

Du har selvfølgelig angrerett

Om du skulle ombestemme deg eller angre ditt kjøp, har du alltid 14 dagers angrerett fra det tidspunktet du fikk varen levert. Det eneste vi krever er at varen er i samme stand som da den ble levert. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Kunde hos L’EASY

Som kunde hos L’EASY er du i godt selskap med resten av landet. Hver eneste dag sender vi ut produkter fra vårt sortiment til nye eiere over hele Norge. Våre kunder representerer et bredt utsnitt av befolkningen, og våre tjenester er populær overalt.

 

Kundene verdsetter vårt store og spennende utvalg, fleksible løsninger, rask levering og ikke minst vår hjelpsomme kundeservice.


Hos L’EASY er nemlig god kundeservice helt sentralt. Ring oss mandag – lørdag hver uke.

Om Leasy

Fornøyde kunder

Vi kan se at kundene er fornøyd med oss. Alle L’EASYs kunder blir invitert til å vurdere deres kundeopplevelse med oss, og vi er både stolte og takknemlige for alle de positive tilbakemeldinger vi mottar hver mnd.

 

Undersøkelsene viser at kun 1 av 100 kunder har vært misfornøyd, og når det skjer tar vår kundeservice kontakt for å sørge for at alle eventuelle misforståelser eller problemer blir oppklart.

 

Det at det er så enkelt å handle med L’EASY er svært populært hos kundene. Det er enkelt å bestille, produktene blir levert raskt, man betaler et fast beløp hver mnd. og hvis det er problemer kan man nå oss mandag – lørdag hver uke.

 

Vår omfattende kundeservice gir en trygghet som kundene setter pris på. Det er vi veldig fornøyd med, for det er nettopp her at L’EASY vil være de aller bedte. Vi tar oss tid til god service, og til å finne den beste løsning for deg.

L'EASYs historie

L'EASY A/S ble grunnlagt i 1985 av Niels Thorborg, som fortsatt eier virksomheten. Vi er en ambisiøs virksomhet som via egne telefonsentre selger og leier ut langvarige forbruksgoder – hovedsakelig hvitevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC og mobiltelefoner.

Vårt hovedkontor og danske callsenter ligger i Odense sentrum – like ved togstasjonen. Vårt sentrallager ligger i Odense, og i Danmark har vi 3 lagerlokasjoner, i hhv. Odense, Hobro og Brøndby.

I 1998 startet L’EASY på det svenske markedet, og i 2001 var tiden kommet til det norske markedet. Vi har eget callsenter i begge markeder.

 

L'EASY-konsernet omsetter for mer enn 1 mrd. DKK og har ca. 900 ansatte. 

 

L'EASY-konsernet omfatter D:E:R i Danmark og Thorn i Norge og Sverige. L'EASY A/S inngår i 3C Groups A/S konsernet.