66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Presseinformasjon

Presseinformasjon

L’EASYss historie begynner helt tilbake i 1985 med en vaskemaskin som ble leid ut via telefon i Odense, Danmark.


Siden den første leveringen har vi ønsket å gi våre kunder enkelthet og god service. Hver dag sender vi ut varer til hele landet. Nord, sør, øst, vest – våre kunder representerer et bredt utvalg av den norske befolkning i alle aldre.


Dette er vi naturligvis meget takknemlige for. Det bekrefter for oss at kundene våre verdsetter vårt brede sortiment, våre fleksible løsninger, vår raske levering og gode kundeservice.

 

Fornøyde kunder

For L’EASY måler vi ikke kun suksess i hvor mange kunder vi har. Vi bryr oss aller mest om tilfredsheten til kundene, og derfor gjennomfører vi kundeundersøkelser hver måned. I 2014 viste målingene at kun 1 av 100 kunder var utilfreds, og når dette skjer tar vår kundeservice kontakt umiddelbart for å oppklare eventuelle problemer eller misforståelser.

 

Undersøkelsene viser også at enkeltheten hos L’EASY er populær hos kundene. Det er enkelt å bestille, produktene blir rask levert, man betaler samme lave beløp hver måned og hvis det er problemer kan man ringe kundeservice 6 dager i uken.

 

Hos L’EASY jobber vi hver dag for å sørge for at alle kunder er fornøyde. Derfor gleder det oss, at kundene har den samme opplevelsen av vår service som vi streber etter.

 

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte L’EASY hvis du har spørgsmål eller trenger informasjon om virksomheten.

 

Du kan kontakte oss med dine spørsmål og kontaktopplysninger på info@leasy.no, så kontakter vi deg så fort som mulig.